Tak wiec wilkowie i wilczyce to ja wasz nieustannie nekajacy was admin Omnislash
tak wiec troche o sobie ;p
Formalnie:
Imie : Bartek
.... po kiego ch.. formalnie xD hah xD student filologii angielskiej ze Slupska studiuje w elblagu hmm zainteresowania to xD
Opierdalanie sie xD no a bardziej konkretnie jestem grafikiem komputerowym i wszystko co zwiazane z kompem czynie ja xD hehe xD jestem "lekko" walniety w czaszke xD co mozna zauwazyc xD no wiec hmm jak ktos chce awatar albo potrzebuje do szkoly pomocy czy cos xD jestem dobry w htmlu i innych takich gownach chetnie pomagam xD no i w sumie to tyle obyscie tez sie tak naprodukowali jak ja pozdrawiam znad morza Omni
Werewolf
Hee... Nie dorównam Ci Omni polotem, ale jako ze lat mam o 10 wiecej i w zwiazku z tym ze od 9 ucze angielskiego na Mazurach, stwierdze ze mając na imię Andrzej tak w sumie to nie wiem czy ktoś poza nami coś tu dopisze hee..
Cóż....i ja coś o sobie napiszę...jestem kobietą po czterdziestce....pracuję jako księgowa w biurze rachunkowym w Szczecinie....hobby...dużo...ale największe fotografika....
A imię moje...........Małgorzata...
Ostatnio edytowany przez sonata (2008-07-26 09:50:26)
Werewolf
Teraz troszke o mnie
Jak widze - mieszkam "najniżej" z Was tzn. w Sosnowcu obok Katowic /od razu prostuje, ze Sosnowiec nie lezy na Slasku tylko w Zaglebiu - wiele osob myli te regiony/. Mam na imie Marcin, za pol roku stuknie mi 37 latek a od jakichs 25 lat z hakiem rozrywka elektroniczna jest moim hobby /poczawszy od ZX Spectrum, przez Atari, Commodore, Pegasusa, PSX, nie wspominajac o okupowaniu salonow gier w latach szczeniecych/. Od 17 lat pracuje wq tej samej firmie, ale przynajmniej na razie nie zdradze w jakiej, bo moj zawod - oglednie owiac - nie jest zbyt lubiany To tyle na razie o sobie... Pozdro for all!